Redo att möta dig info

REDO ATT MÖTA DIG


Redo att möta dig skrevs särskilt till Pingströrelsens predikanvecka för många år sedan. Min pappa skulle predika om Jesus återkomst och jag fick till mig den här sången (som finns med på Legacy) och sjöng den då. Det hade varit en turbulent vecka så pappas förkunnelse, som jag fick vara med och understryka, behövdes för att sätta fokus på det viktigaste


"Här är vi nu, en samling vittnen inför dig, skriver sista raden i historien" så är en av raderna från den här sången och det har nog aldrig varit tydligare än nu. 

Det är som om tidstecknen avlöser varandra i en hastighet som vi aldrig tidigare skådat.


Det är mot den bakgrunden som vi ännu mer frimodigt bör predika om Jesus var vi än befinner oss, så att det blir många svenskar som är redo att möta Honom när Han kommer!

ATT TILLHÖRA


Att komma till himlen handlar inte om hur mycket gott du har gjort utan om VEM du tillhör!

JAG ÖNSKAR VI ALLA VAR REDO


Det står i Bibeln att Jesus kommer att komma tillbaka som en tjuv om natten. Men det står SOM en tjuv. Han ÄR ingen tjuv. Tjuven kommer för att ta det som inte tillhör honom, Jesus kommer bara för att hämta det som tillhör Honom...  Så frågan är igen, vem tillhör du?

Vi som tillhör Jesus längtar efter Jesu återkomst men samtidigt vill vi att så många som möjligt ska komma med när Han hämtar de sina. Så medan vi väntar på Honom, vill vi dela budskapet med så många som möjligt!

I Bibeln kan vi läsa om tecknen som ska hända på jorden innan Jesu återkomst.

I Jesuscentrerade, Bibeltroende församlingar kan du få höra mer om det! Hör av dig om du vill ha tips var du kan vända dig!

Ondskan och mörkret ska inte få sista ordet. Vi har läst slutet av Boken, vi vet att Kungen kommer tillbaka och att Han kommer segra till slut.

Han längtar efter dig, är du redo att möta Honom?