Legacy info info

LEGACY


Tanken är ödmjukande, en gång ska varje ord jag sagt, varje tanke jag tänkt, varje handling jag utfört, prövas och bara det som består provet kommer bestå.


Legacy skrevs med mina barn i mina tankar.

När den dag kommer som jag lämnar den här jorden, vad kommer de ha fått med sig? Vad av värde kommer jag ha investerat i dem? Det som jag gör av osjälvisk kärlek till Gud och till dem är det som kommer att göra att min livsbyggnad består provet. Det här får inte förväxlas med att göra saker för att komma till himlen, för det går inte att komma till himlen genom aldrig så många fina gärningar utan genom Jesu nåd.


Men allas våra liv kommer ändå att prövas i eld, därför behöver stanna upp regelbundet och se till att våra liv byggs för att bestå, det är då vårt "Legacy" kommer bli gott!

REFLEKTION


Våra liv här på jorden är inte för evigt...

En dag kommer du dö...

Vad kommer du lämna efter dig?...

Vad kommer bestå?

ATT LÄMNA VIDARE NÅGOT AV VÄRDE


För den som gjort sitt liv till en ytlig karriärssträvan kommer sannolikt summera sitt liv som ett misslyckande.

Den som lever för andra och strävar efter att leva ett liv som betyder något kommer lämna något dyrbart efter sig!

Alla människor har ett okränkbart  värde. Gåvor, talanger, passion och kärlek som inte ska ta slut när livet tar slut utan det ska investeras i människor som kommer att ta pinnen vidare. Vad ska du ge?

Till vem ska du ge det?

De viktigaste personerna som vi ska investera i är våra barn och nära och kära. 

Lev liv med dina barn av kärlek och ge dem av det du har fått.

Citatet från filmen Gladiator

är hur starkt som helst!

Vad vi gör i livet kommer eka i evigheten. Våra liv kommer synas i sömmarna och det vi har gjort prövas. Lev ett liv värt att följa!