Kom och berör mig info

RÖR OSS IGEN


Gud, vi ber om att Du ska röra vid oss igen. Tack för vad du har gjort i tider som gått men från djupet av våra hjärtan ber vi:

kom och rör vid oss igen...

KOM OCH BERÖR MIG


Kom och berör mig kom till under min tid då jag hade den stora förmånen att få tjäna som ungdompastor i Pingstkyrkan Katrineholm.


Det finns en fara som lurar på alla som en gång varit med om ett vidrörande från Gud och det är att man fastnar i det och inte sträcker sig efter mer av Gud.


Gud älskar när vi längtar efter mer av Honom och när vi ber Honom om det så visar Han mer och mer av Sin storhet.

"När jag lyfter mina händer mot himmelen, kommer Du och berör". En enkel bönesång om längtan efter en beröring av det himmelska!

OCH HAN KOM OCH BERÖRDE OSS...


Jag tror jag var 18 när Gud helt plötsligt la ett ortnamn i mina tankar och mitt hjärta. Jag visste inte vart det låg men jag visste att jag en gång skulle tjäna Gud på en plats som heter Katrineholm...

Till det yttre kan Pingstkyrkan i Katrineholm se lite tråkig ut men bakom den ytan finns en fantastisk församling. Massa människor som älskar Jesus och som lägtar efter att andra ska få uppleva Honom

Att få komma på fredagkvällarna till Betaniasalen i Pingstkyrkan och få predika för och lovsjunga och be med de underbara ungdomarna jag fick vara ledare för, det var helt fantatsiskt.

Se människor bli frälsta, döpta i vatten och Ande och komma i funktion är något jag alltid kommer vara tacksam för!

Unga, medelålders och äldre, det som vi kunde enas i var inte kultur, musik eller liturgi utan längtan efter Jesus. Att få vidröras av Honom och att Han genom oss skulle få beröra andra med Sin kärlek

ADRESS

Östra vägen 4

715 31 Odensbacken

FÖLJ MIG